Destinatii exotice – Asia

maldive-destinatii exotice-trippero

Ce fericire pentru toti cei cărora nu le place frigul sau iarna că pot călători într-un alt loc din lumea largă în căutarea soarelui! 🙂

Fie că îți dorești soare, plajă, palmieri, ocean sau, pur și simplu, temperaturi mai rezonabile și vreme bună de hoinărit, se găsește o destinație pe planeta noastră unde poți fugi de nămeți și temperaturi cu minus.

Astăzi, începem o serie de articole în care îți prezentăm câteva dintre aceste destinații, din Asia.

1. ABU DHABI ȘI DUBAI – Capitala Emiratelor Arabe Unite și capitala emiratului Dubai
Cele două orașe pot fi vizitate în cadrul aceluiași sejur, cu baza la Dubai și cu o excursie de o zi sau două la Abu Dhabi. Ambele sunt orașe ale superlativelor, unde cele mai noi tehnologii se îmbină cu anticul și tradițional, creând o atmosferă impresionantă. Ce faci într-o astfel de vacanță: plajă, safari pe dune, vezi cu ochii tăi cea mai înaltă clădire din lume (Burj Khalifa), hotelul de 7* (Burj al Arab), te plimbi sau faci cumpărături în cele mai mari mall-uri din lume, vizitezi Marea Moschee a lui Sheikh Zayed, Palatul Emiratelor, Ferrari World, insula Saadiyat, și te bucuri de multe alte experiențe plăcute.

2. INDIA
India este o țară pe care cel mai bine o vizitezi pe îndelete, atunci când ești pregătit, într-un circuit. Astfel, bifezi cele mai importante și pline de istorie locuri, cum ar fi Triunghiul de Aur, format din orașele Delhi – Jaipur – Agra.
Dacă te interesează mai mult zona de plajă, atunci te poți bucura de un sejur în Goa sau chiar în Kerala. Te poți bucura de plaje spectaculoase, de multe ore cu soarele pe cer, dar și de o experiență culinară desăvârșită.

3. MALDIVE
Arhipelagul Maldive, format din 26 atoli și mai mult de 1000 de insule este o destinatie exotică, romantică, potrivită pentru cupluri și chiar pentru luna de miere. Aici te răsfeți în resort-uri luxoase situate pe fiecare insulă, în celebrele bungalow-uri și vile pe mare. O vacanță unică, pe care meriți să o bifezi măcar o dată!

Rămâi aproape pentru că lista va continua!

Leave your comment