Iarna e aici! Echipeaza-te si cucereste muntele!

schi – trippero

Chiar dacă ești un împătimit al sporturilor de iarnă sau nu, o ieșire la munte e bine-venită măcar o dată pe sezon.

Pentru cei care nu practică niciunul dintre cele mai cunoscute sporturi de iarnă pe pârtie, schi-ul sau snowboarding-ul, există întotdeauna o sanie, un colac sau chiar o pereche de patine.  🙂

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl avem în vedere când mergem la munte iarna este echipamentul adecvat, pentru a ne menține o temperatură confortabilă, însă și pentru siguranță. De asemenea, bine de știut este că pârtiile sunt împărțite pe grade de dificultate și există chiar zone speciale pentru sănii, astfel că este optim să mergem în zona potrivită îndemânării noastre.

Schiatul este un sport de iarnă care implică activitatea tuturor mușchilor corpului nostru, și, în special, pe cei ai picioarelor și abdomenului. Știai că într-o oră de schiat poți arde până la 500 calorii?

Snowboarding-ul este un sport mai antrenant, care ne testează flexibilitatea și echilibrul, prin schimbări rapide de direcție. Nivelul de adrenalină poate crește semnificativ cu fiecare truc nou pe care îl înveți și îl testezi.

Cei mai artistici dintre noi pot căuta în stațiunile montane un patinoar, de preferat în aer liber. Patinajul artistic poate fi o modalitate plăcută de petrecere a timpului alături de familie sau prieteni într-o zi friguroasă.

Bineînțeles, răsfățul suprem dintr-o vacanță la schi este relaxarea de la sfârșitul zilei. Alege-ți un hotel cu o zonă SPA bine amenajată și vei reveni din concediu ca nou.

Leave your comment