Zanzibar- o destinatie cu adevarat mirifica

Zanzibar

Toata lumea a auzit de Zanzibar, dar cati au fost intr-adevar acolo… Locul este plin de atractii turistice, de la capitala Stonetown (Orasul din Piatra) pana la plajele parca rupte din Rai, piete rustice pavate cu piatra cubica. De ajuns in Tanzania (tara situata pe coasta de Est a continentului african) se ajunge foarte usor acum cu avionul. Merita sa vizitezi acest colt de lume si vei ramane cu imagini de neuitat.

Este nevoie de viza pentru a intra in tara, iar cea mai buna perioada de calatorit este intre iunie si octombrie cand temperaturile au o medie de 26-27 C. Pentru a vizita cat mai usor locurile, poti inchiria biciclete de la localnici. Este bine sa fiti atentie la taximetristi si sa negociati un pret inainte de a urca in masina. De asemenea, atentie la folosirea ATM-urilor. Trebuie sa fie un ATM dintr-o banca cunoscuta. ATM-urile din aeroport pot fi periculoase.

In Zanzibar, toate lucrurile sunt calme, totul se intampla la o viteza mica, pana si cocktail-ul pe care l-ai comandat poate veni in 45 de min (insa va fi delicios). 🙂 Enjoy it!

Leave your comment