Destinatii exotice – America

havana – trippero – exotice

Continuăm periplu prin lumea largă în căutarea soarelui. Data trecută v-am povestit despre câteva destinații exotice din Asia, astăzi e timpul să mergem de partea cealaltă a Oceanului Atlantic, și anume, prin America.

1. MEXIC este o destinație de vacanță unică, cu atracții diverse, pentru toate gusturile. Aceasta este recunoscută atât pentru plajele sale idilice, cât și pentru moștenirea sa culturală bogată. Mayașii, aztecii, dar și alte civilizații precolumbiene au trăit în spațiu care este astăzi Mexic, lăsând în urmă vestigii precum faimosul sit de la Chichen Itza.
Pentru un sejur relaxant, poate o lună de miere, Riviera Maya este locul perfect. Într-o vacanță de mai multe zile, puteți alege să descoperiți câteva dintre cele mai frumoase și autentice locuri: Tulum, Cancun, Playa del Carmen, Insula Cozumel, Isla Mujeres.

2. CUBA este o țară plină de culoare, cu plaje superbe, cu cea mai frumoasa muzica, cu peisaje si arhitectura uimitoare. Fiind în continuă dezvoltare, numeroase locuri sunt încă autentice și poți simți cu adevărat spiritul cubanez. Pentru a cunoaște cât mai bine cultura și oamenii, vă recomandăm să colindați mai multe orașe, plecând din capitala La Habana sau Havana: Cienfuegos, Trinidad, Camaguey, Santiago de Cuba, Holguin, Cayo Coco.
De asemenea, mai puteți avea în vedere 3/4 nopți în Havana și 7 nopți în Varadero. Această variantă este recomandată dacă doriți mai mult plajă și relaxare. Varadero se afla in Nordul insulei si reprezinta cea mai mare statiune de pe litoralul cubanez. Aici se practica sporturile nautice, la mare cautare de catre turisti. Viata de noapte este agitata in cluburi, restaurante si cinematografe, unde iti poti petrece timpul liber atunci cand nu esti la plaja.

3. REPUBLICA DOMINICANA este o destinație exotică recomandată pentru plajele sale idilice. Vacanțele în Punta Cana sunt de tip All Inclusive, dar acest lucru nu înseamnă că veți sta toată ziua pe șezlong la soare. Puteți descoperi o sumedenie de locuri frumoase sau trăi experiențe cu adevărat unice. Vă recomandăm:
1. Insula Saona (descoperită de Cristofor Columb este renumită prin frumusețea plajelor sale și prin bogata viață marină)
2. Bavaro splash water activities (tur + snorkeling)
3. Crazy Wheels Double Rider (Tur de jumatate de zi – plantatii de trestie de zahar; sat tipic haitian; ferma El Rancho din Gato si degustare de fructe tropicale cultivate aici)
4. Caribbean Festival (snorkeling pentru a vedea rechini și calcani)
5. Zip Line Adventure (tiroliană)
6. Boca de Yuma (port)
7. Manati Park (înotul cu delfinii)
8. El Parque Nacional del Este (cea mai mare rezervație maritimă din Caraibe)
9. Salvaleon de Higuey
10. Jeep Safari Punta Cana
11. Santo Domingo (tur de oraș)

Leave your comment