Orase europene – Barcelona

BARCELONA – TRIPPERO – CITY BREAK (1)

Unul dintre cele mai răspândite și la îndemâna tuturor tipuri de pachete de vacanță este city break-ul. Atunci când simți că ai nevoie de o scurtă pauză pentru detensionare, îți faci bagajele, te urci în avion și mergi într-un oraș european. Cunoști alți oameni, ai contact cu o altă cultură, te plimbi, vizitezi, te bucuri!

Barcelona este un oraș îndrăgit de toată lumea. Al doilea oras ca mărime din Spania si capitala regiunii Autonome Catalonia, Barcelona, merită vizitată iar și iar: are ieșire la mare, dar și vedere către munte, amprenta faimosului arhitect Gaudi îți bucură privirea la tot pasul, ai de vizitat muzee, dar și de hoinărit prin cluburi și restaurante moderne și, în plus, poți merge și pe Camp Nou, stadionul FB Barcelona.

Cea mai îndrăgită zona, Rambla, este întotdeauna în mișcare și agitație. Aceasta este un fel de scenă improvizată pentru artişti locali, spațiu de prezentare pentru comercianţi cu fel și fel de produse, suveniruri, flori, locul unde te întâlnești cu gașca sau bei o cafea cu partenerul tău de drum.

În Barcelona poți descoperi capodopere încadrate în patrimoniul UNESCO: Parcul Guell, Palatul Güell, Casa Mila sau La Pedrera, Palau de la Musica Catalana si Spitalul de la Santa Creu i Sant Pau. Pentru un sejur scurt vă recomandăm un tur al orașului de tip Hop On Hop Off, însă pentru o experiență autentică trebuie să o luați la pas prin oraș.

Leave your comment