Keramoti

Keramoti este construit pe delta râului Nestos, la sud-est de Kavala, vis-a-vis de insula Thassos. Datorită locației sale favorabile este un punct de plecare ideal pentru excursii în Kavala, Thassos, râul Nestos și Xanthi.

Keramoti dispune de un mediu de frumusete rara, oferind vizitatorului tot ce are nevoie pentru un sejur plin. Puteti gasi magazine de toate tipurile, taverne tradiționale și plaje cu ape limpezi precum cristalul. De-a lungul plajei veți găsi baruri pe plajă și zone liniștite pentru călătorii care doresc să se bucure de mare într-un mediu mai calm si relaxant. Având propriul sau port, Keramoti este renumit pentru rețețe cu pește și fructe de mare delicioase. De-a lungul drumului principal, în apropiere de portul orașului, există taverne, în cazul în care vă puteți bucura de delicii locale și pește proaspăt.

Una dintre locațiile idilice este farul, un loc plin de verdeață sunt cu pini, în care atât locuitorii din zonă, cât și turistii se pot bucura de momente de relaxare și de liniște. Portul Keramoti este pitoresc si ideal pentru o plimbare relaxantă.

Leave your comment