Destinatii pentru vara 2017 – Grecia

grecia-vara 2017-trippero

Ianuarie e luna perfectă să ne gândim la vacanța de vară, nu credeți? 🙂

Deși avem timp suficient până atunci, acum prindem cele mai bune tarife, care au reduceri de early booking (lb. eng. înscrieri timpurii) semnificative. În plus, cum vacanța de vară e una importantă pentru mulți, e ideal ca aceasta să fie planificată din timp, astfel încât să ne putem gândi și la altele până atunci (cum ar fi câte un city break).

Unde mergem în acest an? Lucrurile evoluează rapid și de la an la an avem tot mai multe variante cu zbor direct și rapid dintre care să alegem. Începem o scurtă serie în care vom trece în revistă topul destinațiilor pentru vara 2017.

GRECIA

Cu insule care mai de care mai fermecătoare, stațiuni potrivite pentru orice mofturos, hoteluri economice sau de lux, Grecia rămâne în topul destinațiilor pentru vară.

De la Halkidiki și până în îndepărtata insulă Creta, de la renumita Santorini și până la, mai puțin cunoscuta, micuță, dar încântătoare, Samothraki, poți merge într-o vacanță perfectă împreună cu partenerul tău, cu gașca de prieteni sau cu familia și cei mici.

Descoperă vase naufragiate în Zakynthos, practică sporturi nautice în Rhodos sau Lefkada, dansează până dimineață în Mykonos, reamintește-ți legendele antice în Creta. Oriunde mergi ai plaje curate, marea cristalină  și soare cât cuprinde.

Ce alegi? Profită de ofertele early booking!

Leave your comment