Parcuri de distractie – Disneyland Paris

disneyland – paris – trippero

Deschidem astăzi o nouă serie de articole, de data aceasta despre parcuri de distracție. Pentru copilul tău sau pentru copilul din tine. 🙂

Fără doar sau poate, unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții este Disneyland Paris. Parcul are o istorie îndelungată, sărbătorind în 2017 25 ani de la deschidere. Aici este tărâmul unde îndrăgitele personaje create de Walter Disney iau viață.

Disneyland Resort cuprinde, de fapt, două parcuri: Disneyland Park și Walt Disney Studios. În Disneyland Park sunt în total cinci ținuturi (Mainstreet USA, Fantasyland, Frontierland, Adventureland și Discoveryland), cu aventuri pregătite și pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Walt Disney Studios este locul unde veți descoperi magica lume a cinematografului, în patru zone de atracții: Toon Studio, Backlot, Disney Studio 1 și Production Courtyard.

De-a lungul întregului sezon au loc parade și spectacole de dans, muzică, teatru, teatru de păpuși. E cel mai frumos cadou pe care îl poți face copilului tău!

Pentru o experiență autentică este recomandat să alegeți un hotel situat în parc, dar puteți oricând să alegeți un hotel din Paris și să bifați două obiective într-o singură vacanță!

Leave your comment