Harrachov

Statiunea Harrachov este cel mai cunoscut centru de sporturi de iarnă din Cehia, o frumusete de neuitat, datorita peisajelor din care face parte.

Zona de schi se afla in Parcul National Riesengebirge, si ajunge la altitudinea de 1020 m. Muntii Riesengebirge reprezinta partea cea mai mare a lantului Muntilor Sudeti, situati la granita dintre Cehia si Polonia.

Pârtiile de schi au o lungime de 8 km şi 4 instalaţii de cablu, ce îşi aşteaptă turiştii, pentru o distracţie garantată, atat pentru incepatori cat si pentru cei profesionisti. Tunurile de zăpadă şi instalaţiile de producere artificială a zăpezii sunt acolo pentru a asigura un sezon alb de până la cinci luni pe an.

Porţiunea neagră de pârtie „sjezdovka cerna” este cea mai dificilă din toată zona si este recomandata celor profesionisti, accesibilă cu telescaunul.

Posibilităţi de relaxare sunt saniusul, bowling-ul, mersul la shopping, barul de noapte. Nu trebuie ratată nici o vizită la fabrica de bere locală, berea cehă fiind renumită pentru calitatea sa.

Leave your comment