Cortina d'Ampezzo, Pinzolo

Turistii aleg Italia pentru vremea mediteraneana, plaje, turismul montan, monumentele antice, bucataria traditionala, spectacolele de moda, galeriile de arta.
Italia este frecventata in fiecare iarna de foarte multi turisti pentru a practica sporturile de iarna: schi, snowbording. Vara, plajele sunt foarte aglomerate , iar turistii se pot relaxa pe tarmul Marii Mediterane.

Statiunea de ski Cortina d’Ampezzo este situata in regiunea Veneto (capitala Venetia), are o partie olimpica si isi asteapta turistii pasionati de aventura in fiecare iarna pentru a se bucura de o vacanta de neuitat. Aici găsiţi în total 70 km de pârtii de schi, atat cu grad de dificultate mediu (Cortina prin Dobbiaco), cat si cu grad de dificultate ridicat (Fiames Nordic Center şi la Passo Tre Croci), unde peisajele sunt superbe si merita incercat.
Pentru a incheia o zi perfecta la schi, puteti sa va petreceti timpul liber astfel: in frumoasele localuri şi baruri sau pe renumita stradă comercială „Corso Italia”, unde vă aşteaptă numeroase magazine de lux. Seara, atmosfera prinde culoare la barurile si discotecile din zona, unde puteti petrece o seara perfecta alaturi de membri High Society din Italia.

Statiunea de schi Pinzolo este situata in regiunea Madonna di Campiglio. Aici găsiţi in total 32 km de partii de schi, în jurul vârfului Doss del Sabion (2.100 m), ideal pentru incepatori. Datorita pantelor domoale, familiile cu copii se pot bucura de o vacanta de vis. Exista si o partie pentru cei avansati, Pista Competition, unde au loc campionate de schi. Pinzolo are legatura la zona de schi Madonna di Campiglio printr-o telecabina, insa aici va puteti da pe partie si in nocturna.
In timpul liber va puteti bucura de: echitaţie pentru a explora împrejurimile călare, drumetii cu sănii trase de cai, zbor cu parapanta la Doss del Sabion, piscină acoperită, un patinoar modern cu pistă de curling şi cu posibilităţi de căţărări pe cascada îngheţată Nardis.

Leave your comment