Les Menuires

Statiunea de schi Les Menuires este o statiune turistica ideala pentru familii care apreciaza minunatele privelisti alpine, atat vara cat si iarna. Este situata la 1850 m inaltime si face parte din statiunile care alcatuiesc zona de schi “Les Trois Vallees” cu un total de 600 km pârtii de schi.

Numeroasele pârtii de schii din Les Menuires, sunt dotate cu 53 instalații de urcare și cu 120 km cu pârtiile cele mai perfect înzăpezite constituie o vastă alegere pentru toți schiorii, de la profesioniști la începători. Cei incepatori sunt bineveniti in aceasta statiune, care este si mai accesibila din punct de vedere financiar fata de celelalte care alcatuiesc “Les Trois Vallees”.

Statiunea ofera partii de schi variate impartie in trei zone:
Prima zona este Mont de la Chambre care este situat chiar deasupra localitatii Les Menuires, este recunoscuta pentru partiile lungi. A doua zona, La Masse ofera conditii excelente de zapada, este dedicata expertilor cu partii negre si posibilitati de “off-piste”. Aici se regasesc numeroase optiuni de a petrece timpul liber la restaurante, baruri, magazine si chiar cluburi de noapte. A treia zona si anume Grangeraies ofera partii largi deschise, care coboara pana in orasul Saint Martin.

Leave your comment