De ce sa apelezi la un asistent de travel? – Partea I

AGENTIE VS SISTEM ONLINE – TRIPPERO

AGENTIE VS SISTEM DE REZERVARI ONLINE

Cei mai mulți dintre voi se întreabă frecvent de ce ar utiliza serviciile unei agenții de turism în loc să își rezerve singuri vacanța. Avantajele sunt multiple și merită să le enumerăm, deși s-au scris nenumărate articole pe această temă.

Să începem cu câteva lămuriri: asistentul de travel este acea persoană din agenție care se ocupă de fiecare călător în parte pe întreg procesul de alegere a unei vacanțe ideale. Acesta discută cu tine, și pe baza nevoilor și dorințelor tale, îți face recomandări pentru vacanță: începând cu destinația, tematica vacanței, hoteluri și servicii, până la cel mai bun program orar al unui zbor, dar și ce itinerarii sau activități opționale poți alege la destinație.

Așadar, de ce să apelezi la un asistent de travel:
1. TIMPUL – această resursă limitată pare că se consumă din ce în ce mai repede, așa încât, de ce să petreci nenumărate ore citind review-uri despre hoteluri, în loc să primești cele mai bune recomandări deja verificate și testate de către agenție?

2. EXPERIENTA & INFORMATIILE DIN DOMENIU – vacanțele sunt ceva frumos și de cele mai multe ori pare ideal să planifici și să alegi tu însuți toate serviciile de care ai nevoie. Însă, când îți dai seama că zborul pe care l-ai ales are o escală foarte lungă sau că hotelul la care ai ajuns nu prea seamănă cu ce ți-ai imaginat, parcă ar fi fost mai bine să stai de vorbă cu un specialist. Când ți se strică mașina o repari singur sau mergi la service?

Leave your comment