Tenerife

Tenerife

Despre destinatie

Insula Tenerife din Arhipeleagul Insulelor Canare este o destinație de care orice călător se poate îndrăgosti iar și iar. Deși aparține de Spania, din punct de vedere geografic este mult mai aproape de Africa și beneficiază de o climă plăcută, tot timpul anului. Cu toate acestea, perioadele cele mai propice pentru vizitare sunt lunile aprilie-iunie și septembrie-octombrie. În mijlocul verii termometrul urcă foarte mult, iar pe timp de iarnă temperatura scade simțitor, mai ales, noaptea.

Dintre insulele Canare, Tenerife este cea mai mare ca suprafață, dar și ca număr de locuitori.

În zona de nord veți descoperi capitala Santa Cruz, orașul Puerto de la Cruz și La Orotava, o zonă mai liniștită, cu o vreme ceva mai răcoroasă. În contrast, sudul este locul unde veți găsi o multitudine de hoteluri, baruri, distracție, dar și plaje foarte bune.

Cele mai renumite plaje sunt Playa de Las Americas – cea mai animata zona a insulei, Las Vistas din Los Cristianos, Teresitas (în nord).

Îți mai recomandăm să iei în calcul o vizită la: Jungle Park – singura junglă din Europa, Loro Parque – găzduiește cea mai mare colecție de papagali, vulcanul Teide, satele La Candelaria, Las Galletas – pescăresc, Los Gigantes – stânci înalte de 900m înconjoară oceanul, Masca – un sat vechi, pitoresc. Iubitorii sporturilor extreme pot încerca El Medano. Pentru alte tipuri de activități, vă recomandăm parcurile acvatice și de distracții Aqualand și Siam Park sau chiar o plimbare și shopping la Safari Mall.

Tara Spania
Apartmente Teneguia 3*

Apartmente Teneguia 3*

Avenida Melchor Luz 2, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
Complexul de apartamente Teneguia este situat in Puerto de la Cruz. Plaja Playa Jardin este foarte a Citeste
Hotel Xibana Park 3*

Hotel Xibana Park 3*

Valois 22, Puerto de la Cruz, Tenerife, Spania
Hotelul Xibana Park este situat in Puerto de la Cruz, in zona de nord a insulei. Acesta este înconju Citeste