Costa Brava

Costa Brava

Despre destinatie

Costa Brava este una dintre cele mai deosebite destinaţii turistice ale Spaniei. Situată la doar o oră de Barcelona, în provincia Catalunia, staţiunile din Costa Brava sunt perfecte atât pentru familii cu copii , cât şi pentru tineri.

Plajele sunt superbe, curate,  înconjurate de apă albastră şi limpede şi o mulţime de palmieri. Tot aici întâlnim restaurante, baruri, cafenele, petreceri în stradă, spectacole de flamenco sau salsa. Cei care sunt pasionaţi de sporturile de apă pot practica windsurf, scufundări sau schi nautic

Lloret del Mar  este cea mai populară staţiune din Costa Brava, unde tinerii se pot bucura de o viaţă de noapte palpitantă, plaje minunate, restaurante cu meniuri tradiţionale şi atracţii turistice foarte interesante.

Blanes este cea mai liniştită staţiune din Costa Brava. Aceasta a fost un sat de pescari și încă păstrează clădiri şi obiceiuri din acea perioadă.

Marineland este unul dintre cele mai frumoase parcuri acvatice din Costa Brava. Parcul Marineland se află în apropiere de staţiunea Blanes. Aici puteţi asista la spectacole uimitoare unde vedetele show-ului sunt delfinii jucăuşi, leii de mare, păsări exotice, flamingo sau pinguini. În parcul acvatic veţi găsi piscine, tobogane, restaurante şi magazine cu suveniruri.

Tara Spania
Hotel Papi 3*

Hotel Papi 3*

Avenida Barcelona, Malgrat de Mar, Costa Brava, Spania
Hotelul Papi 3* este situat în Malgrat de Mar, pe Costa del Maresme, la nord de Barcelona. Acesta se Citeste
Hotel Top Royal Beach 4*

Hotel Top Royal Beach 4*

Avenida America 15-23, Lloret de Mar, Costa Brava, Spania
Hotelul Top Royal Beach 4* este situat la 50 de metri de Plaja Fenals din Lloret de Mar.  Centrul st Citeste