Halkidiki

Halkidiki

Despre destinatie

Situata in partea de nord a Greciei, Peninsula apartine de Macedonia si este formata din 3 brate care se intind precum niste degete in Marea Egee. Acestea sunt: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos.

Dintre toate cele 3 brate, doar doua, respectiv Kassandra şi Sithonia sunt accesibile tuturor. Cel de-al trei-lea brat, Muntele Athos este recunoscut pentru cele 20 de manastiri care alcatuiesc republica autonoma, dar si pentru faptul ca aici nu are voi sa paseasca nicio fiinta de parte femeiasca – femeie sau animal. Singura posibilitate de a vedea Muntelui Athos este croaziera care se organizeaza de-a lungul acestuia, in cadrul careia turistii au ocazia sa admire de la distanta cateva dintre manastirile acestui loc.

Plajele din Halkidiki sunt recunoscute ca fiind cele mai bune plaje din Grecia, datorita faptului ca se aseamana cu plajele tropicale. Particularitatea acestora este data de faptul ca se imbina foarte bine cu vegetatia forestiera densa. Insula are 35 de plaje premiate cu distinctia Blue Flag.

O localitate pitorească este Nea Potidea, situată la intrarea peninsulei Kassandra din Halkidiki, la aproximativ 60 km de Salonic. Este o zona turistica populara si datorită plajelor sale minunate, apelor limpezi, vegetaţiei luxuriante şi cu numeroase cluburi de noapte.  

Tara Grecia
Hotel Hilltop 3*

Hotel Hilltop 3*

Chanioti, 63085, Halkidiki, Grecia
Hotelul Hilltop este situat in Chanioti, 63085, Grecia. Acesta se afla la marginea localitatii, pe u Citeste
Hotel Medousa 3*

Hotel Medousa 3*

Kriopigi, Halkidiki, Grecia
Hotelul Medousa este situat in Kriopigi, Grecia, la 6 km de satul Kallithea şi la 24 km de Nea Potid Citeste

Ne pare rau, pentru moment, nu avem niciun pachet disponibil pentru aceasta destinatie.