Borovets

Borovets

Despre destinatie

Borovets este cea mai veche statiune de schi din Bulgaria si este situata in Muntii Rila. Este a doua cea mai mare si cea mai moderna statiune de schi de aici, inconjurata de paduri de pini, care dau un sentiment de liniste si relaxare. In Borovets se ajunge foarte usor, este situata la doar 75 km de Sofia. Statiunea este ideala pentru familii cu copii, deoarece nu este foarte mare.

In Borevets sunt conditii excelente pentru practicarea sporturilor de iarna: schi, schi nocturn, snowboard, schi-doo, schi fond si biatlon (acestea doua din urma sunt situate la 2 km distanta de statiune). Partia de Biatlon este considerata cea mai buna din Europa. Exista partii atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati, mentinute la standarde ridicate. Partiile au o lungime de 45 km grupate in trei regiuni: Sitnqkovo- Matinovi Baraki (este ideala pentru perioadele in care conditiile meteo nu sunt favorabile), Markudjik si Qstrebets (aici sunt cele mai bune partii de schi  si se organizeaza competitiile de iarna).

Este recomandat ca schi-pass-ul sa fie achizionat de dinainte, printr-o agentie, decat la fata locului. La fata locului este mai scump si timpul de cumparare dureaza mai mult.

Noaptea in Borovets este tentanta, datorita existentei a numeroase de baruri, cluburi, cafenele si restaurante deschise toata noaptea si avand preturi atractive.

In timpul liber puteti sa vizitati Palatul Carska Bistrica, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii, Manastirea Rila si Sapte Lacuri.

Tara Bulgaria
Hotel Lion 4*

Hotel Lion 4*

No. 21, Borovets 2010, Bulgaria
Hotelul Lion este situat langa o padure de pini, intr-o zona linistita, langa muntele Rila. De aseme Citeste

Ne pare rau, pentru moment, nu avem niciun pachet disponibil pentru aceasta destinatie.